Jürgen Klopp lelkesen játszik, amikor Liverpool lelkesedő szenvedélyét vezeti

Egy bizarr kertészeti baleset volt az egyik, másokat hánytatta meg, és Peter “James” Bond spontán égett a Blucy Jazz fesztiválon a Lucy-szigeten. A Liverpool vezetői tisztességesen részesültek a Lucy-szigetek pillanataiban a klub 25 éves várakozásai idején a 19-es bajnoki címet, és kevesen voltak olyan éghetőek, mint a Klopp.

A tökéletes mérkőzés talán. / p>

A Klopp-ot pénteken mutatják be az Anfield-ben, amely nem csak a fő állomás rekonstrukciója, hanem az önbecsülés, miután 2004-ben Rafael Benítez óta a legambiciózusabb vezetői lépést követi.

Vissza akkor Liverpoolnak volt helye a Premier League Bajnokok Ligája hierarchiájában, hogy kísértsék meg a kétszeres La Liga győztesét.Most lehetőség van arra, hogy hat szezont szerzett egy kétszeres Bundesliga bajnok egy Bajnokok Ligája selejtező után. Természetesen a Brendan Rodgers 18 hónapja is nagyszerű lehetőség, amikor a Liverpool a címre törekszik, de rájön, hogy nagyszerű kihívás lesz még olyan ember számára is, aki először vezette a Mainz-t a Bundesliga történetében és a Borussia Dortmundot ma ismerjük. A Fenway Sports Group, a Liverpool tulajdonosai számára, a Klopp vonzereje nyilvánvaló, a kinevezése nem agyag. Kétszer próbáltak kísérteni a német edzőt Dortmundból, és kétszer visszautasították őket. Harmadik sikeres törekvésük ideális módja annak, hogy október 15-én ünnepeljék az ötödik évfordulójukat, mint a Liverpool tulajdonosai, habár ez a felügyelet azt jelenti, hogy végül megkapta identikit menedzserüket.Ez a menedzser volt Rodgers, egy fiatal feltörekvő edző, aki felkészült arra, hogy a fiatal, gyakran nyers játékosoknak időt biztosítson a fejlesztésre, és akik átkerültek a transzferbizottsági struktúrájukkal.

A panaszoktól és a következetes rendellenességektől függetlenül, vele együtt ment.

A Klopp az FSG utolsó esélye, hogy javítsa a Liverpool profilját és visszahozza a klubot a Bajnokok Ligájába, mielőtt befejezi a 114 millió fontot . Az FSG mindig tagadta a pletykákat, amelyeket eladni kíván, fenntartva a Liverpoolot a hosszú távra, bár világos, hogy egy olyan klub befektetési vonzereje, amelyik Európa egyik legnagyobb vezetői nevét viseli, és egy felújított stadion.Facebook Twitter Pinterest Jürgen Klopp karrierje a számokban – videó

Ez nem csökkenti azt, amit az FSG véghezvitt a Klopp és az Anfield között. Az évtizedes hosszúságú stadion-dilemma megoldása mellett a negyedik vezetője – a harmadik, amelyet választott – a legfontosabb eredmény. Minden vezető európai klub figyelmeztető jelzést kapott, amikor Klopp bejelentette, hogy Dortmundnak külön kell járnia, minden időpontban, április 15-én. A Liverpool, egy kiegyensúlyozatlan, szerény csapat és a Bajnokok Ligája által kínált labdarúgó, sokkal határozottabban mozogott, mint az összes, hogy kipróbálja Kloppot, hogy véget vet a nem részletezett szombatjának. És a megüresedéshez természetesen valami más klubok is vonakodtak. A klub tartós fellebbezésének emlékeztetője az elmúlt hónapok döbbenetét és visszaesését követően időszerű volt.Rodgers zsákmánya felszólította az FSG kudarcainak alapos ellenõrzését, de mivel 31 hónapjában 291 millió fontot töltött a 40 hónapos uralkodása alatt és közel 120 millió fontot Kenny Dalglish rövid mandátumában, a pénzügyi támogatást egy menedzser számára nem egy. A klub általános bérköltségének csökkenése azonban a Klopp rendelkezésére álló játékos minőségében is tükröződik, bár több hónapja volt a Liverpool-csapat tanulmányozására, és nem volt hajlandó.

A Dortmund és Liverpool közötti hasonlóságok a Klopp azon döntésének oka, hogy elfogadja az FSG ajánlatát. Ő egy edző, aki úgy érzi magát, és amikor a 2013-as bajnokai döntő előtt elmondta a Guardian’s Donald McRae-t, a Mainz és a Dortmund “munkás klubja” becsületét vette.Ez kétségtelenül része a Liverpool vonzerejének, bár nehéz egyeztetni Bill Shankly által támogatott szocialista idillát egy amerikai befektetési társaság által vezetett klubmal, aki 7 000 vállalati helyet telepít.

Az összes érzelmes Klopp jellemzése, aki egyszerűen James Milner lenyűgöző játékával lángolt reakcióval meggyújtja Anfield-t, a választása pragmatizmus. Miután Dortmundot két bajnoki címre, a német Kupa sikerére és a Bajnokok Ligája döntőjére vitte, azt feltételezték, hogy a Klopp az európai elitből választott volna, mégis nincs semmi garancia arra, hogy a Bayern München megkéri a Pep Guardiolát. A nyelvi nehézségek miatt már Spanyolországban is kedvezményes volt, és a spekuláció ellenére az Arsenal, a Chelsea, a Manchester City és az Egyesült vezetői helyek elfoglaltak.Ő, mint például az FSG, úgy döntött, hogy nem várja meg.

A Klopp hírnevet szerzett a vonalon, hogy újjáélessék a Liverpoolot, nem csak a múltra visszatekintő kihívás, hanem következetesen, Németországban szélesebb körben a Premier League-ben. Már nem harcol egy gazdagabb rivális ellen, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb játékosokat kísérteni tudja, és szüksége van egy olyan csapatra, amely nem rendelkezik bizalmatlansággal ahhoz, hogy különböző taktikáit és dupla edzését vegye be.

A Reds Lounge pénteken, amikor egy új sugárzó mosollyal eljut az Anfieldbe, egy olyan klub, amelyet széles körben bíráltak a karakterek hiánya miatt, az elmúlt három évben bemutatja az egyik legvonzóbb játékot. A Klopp bejáratát a Spinal Tap harmadik stúdióalbumának – a Back From the Dead -nak kell kísérnie.

Leave a comment